Decembertip (3): Netwerken tijdens de Kerstborrel

 

MIDDELBURG – Ik heb een goede en ook nog eens gezellige Decembertip voor u. Ga netwerken tijdens de kerstborrel. Heeft u eigenlijk geen zin om naar de “verplichte” kerstborrel te gaan? Weet dat het een ideaal moment is om te netwerken. Even een babbel met de baas en uw collega’s.
 
Maar…zorg er wel voor dat u niet door al die gratis lekkere drankjes dronken wordt. Want dan bereikt u het tegenovergestelde. Dooor te netwerken laat u zich van de goede kant zien, maar met te veel drank op maakt u mogelijk een slechte indruk. En dan nog een tipje om zonder problemen weg te komen als uw baas wel erg lang werk van u maakt. Zeg even dat u een nieuw drankje gaat halen. Neem de tijd en wellicht is uw werkgever dan alweer met de volgende in gesprek en heeft geen oog meer voor u. Al met al zijn die kerstborrels best leuk. En zorgen alvast voor de kerststemming. Veel plezier. 

Lees ook:De Plek…..(42): Het Glazen Huis, Oostkapelle!
Lees ook:Ook “Zeeuws meisje” verzot op paardensperma?
Lees ook:Nieuwe PZC-baas!
Lees ook:Vlissingse burgemeester René Roep AAN HET WERK als vuilnisman!
Lees ook:Business to Business Beveland Recreatief in oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>