Jan Smit treedt op na ‘Oranje’

GOES – Eerstedivisieclub Volendam speelt maandag op sportpark Het Schenge in Goes tegen de selectie Groot Goes. De palingvoetballers in oranje zijn dan niet de grootste attractie. Nee, dat is Jan Smit die in het kielzog van zijn cluppie naar Goes komt.

De wedstrijd begint om 17.00 uur. Jan Smit treedt om 19.00 uur op. Kaarten zijn te koop bij Krijger Tabak Goes, café Heartbreak Goes, Intersport Vlissingen, Zierikzee en Bergen op Zoom, sportpunt Zeeland Goes en in de kantine van SSV’65. Ook zijn er op de dag zelf nog kaarten verkrijgbaar. Kaarten voor de wedstrijd en het optreden kosten 20 euro, kinderen van 6 tot en met 12 jaar betalen een tientje.

Lees ook:Ezra Veldman in Circus Grandioso
Lees ook:Jatten met Joep in Goes…
Lees ook:Dienstregeling Zeeuwse Spitstrein
Lees ook:Wietkwekerij opgerold!
Lees ook:Oude rocker Peter Koelewijn op Hrieps!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>