Oproep aan Zeeuws-Vlaamse puppies!


TERNEUZEN – Je weet vast dat er in Zeeuws-Vlaanderen steeds meer ouderen bijkomen en jongeren weggaan. Er zullen in de toekomst dus minder inwoners en daardoor misschien ook minder voorzieningen nodig zijn. Denk aan scholen, winkels, uitgaansgelegenheden en sportverenigingen… Wat vind jij van deze ontwikkelingen? Laat je nu horen!

Hoe zie jij je toekomst in Zeeuws Vlaanderen ? Wat vind jij belangrijk? Als er straks minder jongeren in Zeeuws-Vlaanderen zijn, wat blijft er dan nog te doen? Help ons met goede oplossingen te komen! Laat zien (alleen of samen met vrienden) hoe volgens jou Zeeuws Vlaanderen er idealiteruitziet in het jaar 2021. Doe dat met een zelfgemaakte kunstproductie, film, foto, opstel, gedicht, verhaal, andere creatieve uiting of gewoon een heel goed idee. Het mag natuurlijk ook over een deel van Zeeuws-Vlaanderen gaan, zoals je gemeente, je dorp of je wijk. Denk bijvoorbeeld aan hoe vervoer moet worden geregeld straks als voorzieningen in een ander dorp liggen of wat er minimaal in je dorp zou moeten blijven om het een beetje leefbaar te houden. Is een ontmoetingsplek dan voldoende? Misschien geven de volgende begrippen je wat inspiratie: verdergaande digitalisering, trends, minder jongeren, meer ouderen, dorpshuis, bibliotheek, voetbal, tennis, theater, zwembad, uitgaan, school of verzorgingshuis . Stuur je inzending voor 15 mei naar [email protected] of Provincie Zeeland, t.a.v. Bart Kerstens Afdeling Welzijn Postbus 6001 4330 LA Middelburg.

Lees ook:Vervolgbijeenkomsten toekomst Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Zeeuws-Vlamingen zijn negatieve publiciteit beu!
Lees ook:Zeeuws-Vlaanderen leefbaar houden!
Lees ook:Nieuwe bibliotheek/mediatheek in ZwinCollege!
Lees ook:Behoud voortgezet onderwijs in Zeeuws-Vlaanderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>