Tilburgse kermis in zicht…


TERNEUZEN – Er is in Zeeland veel te doen, maar één ding krijgen gemeenten zoals Vlissingen, Goes, Middelburg of Terneuzen niet voor elkaar: Een gigantische kermis! Daarvoor moet je toch naar Tilburg! Van 22 tot en met 31 juli staat de binnenstad van Tilburg in het teken van de Tilburgse Kermis: 10 dagen lang het grootste evenement van de Benelux. Dit jaar ligt de nadruk op een zeer gevarieerd aanbod en flink wat nieuwe attracties. De hele Binnenstad van Tilburg vormt het kermisterrein; van het Besterdplein via NS-plein naar de Heuvel. Van het Piusplein via het Stadhuisplein tot Koningsplein.

Nieuwe website online

De spiksplinternieuwe website van de Tilburgse Kermis is online! Kijk maar eens op www.detilburgsekermis.nl.

Plaats jouw foto’s op de site

Op de vernieuwde website kunnen bezoekers foto’s en video’s uploaden. Bij de attracties kan straks zelfs jouw naam vermeld staan. Heb je nog goede, duidelijke foto’s van de verschillende attracties die dit jaar op de Tilburgse Kermis staan? Upload deze dan en zorg dat jouw foto te zien is!

Ga naar www.detilburgsekermis.nl/attracties voor de lijst met attracties. Klik op de attractie waar jij een foto van hebt en zet deze op de site!

Twitter en Facebook

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de Tilburgse Kermis en volg de Tilburgse Kermis op twitter via @KermisinTilburg en Facebook/tilburgsekermis.

Lees ook:Tilburgse kermis draait weer!
Lees ook:Fotowedstrijd kermis!
Lees ook:Laatste dag Tilburgse kermis!
Lees ook:Gratis dagkaarten Vlissingse kermis!
Lees ook:Kermis Terneuzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>