Kussende wielrenner slaat minstens 41 keer toe!


GOES- Bij de Zeeuwse politie zijn tot nu toe 41 meldingen en aangiftes binnengekomen van vrouwen die gekust zijn door een tot nu toe onbekende wielrenner.

De vrouwen zeggen lastiggevallen te zijn door de wielrenner vanaf 2009 tot nu. De politie kan niet zeggen of het om één en dezelfde wielrenner gaat, het signalement dat de dames opgeven is niet altijd even duidelijk. De meldingen komen vooral uit Goes en de directe omgeving van Goes.

De Zeeuwse politie wil vrouwen oproepen om direct 112 te bellen op het moment dat zij iets soortgelijks meemaken. Op die manier kunnen de agenten meteen actie ondernemen. Als zij dan toch in het bezit zijn van een mobiele telefoon kan er misschien meteen een foto van de wielrenner in kwestie gemaakt worden. Anders is het zaak om het signalement goed te onthouden.

Lees ook:Politie waarschuwt voor kussende wielrenner!
Lees ook:Wielrenner rijdt jongen omver! UPDATE
Lees ook:Mobieltjes Veere voor het goede doel!
Lees ook:Helers gearresteerd!
Lees ook:Inbrekers zorgen voor onaangename verrassing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>