Yeahhhhh Knokken in Vlissingen! & het bleef er nog lang onrustig!


VLISSINGEN-Bij een vechtpartij in het uitgaansgebied van Vlissingen zijn in de nacht van zaterdag op zondag vier mannen aangehouden.

Ze worden ervan verdacht een 24-jarige Vlissinger en een 23-jarige man uit de gemeente Veere te hebben mishandeld. De slachtoffers liepen hierbij hoofdwonden op en zijn behandeld in het ziekenhuis. De verdachten afkomstig uit Vlissingen (1) en Tiel (3) zijn in de leeftijd van 22 en 23 jaar. Na de vechtpartij bleef het onrustig in het uitgaansgebied in Vlissingen. Politieagenten hebben diverse malen personen gescheiden en assistentie verleend aan beveiligers. Omdat zich een groep van een twintigtal personen ophield t.h.v. het museum met enkel en alleen het doel conflicten te zoeken en zich op te dringen tijdens een politieoptreden is door de politie deze groep verwijderd, hierbij geholpen door een politiehond. Een 23-jarige Goesenaar is hierbij aangehouden voor aanstootgevend gedrag en het niet voldoen aan een bevel of een vordering.

Lees ook:Vrouw in hals gesneden!
Lees ook:Knokken in Bruinisse!
Lees ook:Lastige jeugd van partyboot gezet!
Lees ook:Knokken in Zoutelande!
Lees ook:Politie pakt man vanwege vechtpartij!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>