GeenStijl: Zeeuwse Zoomviespeuk begluurt strandmeisjes!

VLISSINGEN – “Vervelend voor alle zonnebadende meisjes op het strand van Vlissingen. De publieke webcam in de Sardijntoren wordt bediend door een actieve fapper die behalve zijn snotpistool ook geregeld de zoomfunctie van de cam door zijn vuist laat gieren. Alle badpakken/bikini’s op DIT stukje beach zitten binnen zijn bereik en verschijnen close up in beeld. Het gaat pas vanmiddag regenen dus uw Zeeuwse vakantievriendin live geile tips uit het Heleen van Rooyen Zomerboek zien overnemen kan HIER. Tot de servers van webcamvlissingen.nl beginnen te roken…”, meldt GeenStijl dinsdag.

Inmiddels is duidelijk dat internetrechercheurs van de Zeeuwse politie de Vlissingse webcam die vanaf de Sardijntoren ‘uitkijkt’ over het Badstrand vanaf heden in de gaten houdt. Politie Zeeland doet dat op verzoek van de gemeente Vlissingen.Dit vanwege de foto’s op GeenStijl!

Lees ook:Lekkere meiden webcam op zwart!
Lees ook:Eigenaar sexy meiden webcam wast klamme handen in onschuld!
Lees ook:Webcam Terneuzen!
Lees ook:‘Gevonden voorwerpen’ straks bij de gemeente inleveren!
Lees ook:Vaarwel asbak! 13: Opsteker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>