Visserijdagen in Bruinisse!


BRUINISSE- Bruinisse staat tot en met zaterdag volledig in het teken van het 40e Mosselfeest, tijdens de 50e editie van de Visserijdagen Bruinisse, met een uitgebreid jubileum programma. Donderdag arriveert Miss Visserij om 14.00 uur met de mosselboot in de haven en opent de burgemeester de Visserijdagen. Met kermis, braderie, vlootshow, mosselrace, feesttent op het Havenplateau, een creativiteitsmarkt en afsluitend vuurwerk.

Vrijdagochtend begint de braderie in het centrum en de Bruse palingrook wedstrijd op het Havenplateau. De volgende ochtend staat de maritieme bedrijvenpresentatie op het Havenplateau, gaat de braderie verder en trekken looporkesten door het dorp. Om 11.30 uur geeft Miss Visserij het startschot voor de Bruse Mosselrace, de sloepenrace met sloeproeiers uit heel Nederland. Om 13.30 uur kan het publiek aan boord van de schepen die om 14.00 uur uitvaren om deel te nemen aan de vlootschouw op de Oosterschelde. Om 22.45 uur worden de Visserijdagen traditioneel afgesloten met een groot vuurwerk. Bron: De collega’s van Erop uit Blog.

Lees ook:170 kilo illegaal vuurwerk in beslag genomen!
Lees ook:Teams ADRZ lopen voor Spoedeisende Geneeskunde
Lees ook:Twee teams ADRZ lopen voor Spoedeisende Geneeskunde!
Lees ook:Evenement rondom Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) in Bruinisse!
Lees ook:Herontwikkeling Bruinisse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>