Middelburgse kermis start vrijdag


MIDDELBURG – Er komen zevenendertig attracties op de kermis op de Middelburgse Markt en Plein 1940. Het evenement is van vrijdag tot en met volgende week donderdag.

Op de kermis staat voor elk wat wils. Van duizelingwekkende apparaten zoals Chaos en Future Dance tot aan een draaimolen voor de kleintjes. Behendige spelers kunnen prijzen winnen bij onder andere het schuivenspel en de grijpkranen. Ook liefhebbers van oliebollen, zuurstokken en paling kunnen op de kermis terecht.

Openingstijden

Wethouder Johan Aalberts en mascotte KB de Kermisbeer openen de kermis vrijdag om 14.00 uur.
De kermis is te bezoeken op vrijdag van 14.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 01.00 uur en zondag van 13.00 tot 23.00 uur. Van maandag tot en met donderdag is de kermis van 10.00 tot 24.00 uur open.

Markten naar Damplein

De zaterdagmarkt van 6 augustus en de weekmarkt van 11 augustus verhuizen vanwege de kermis van de Markt naar het Damplein.

Een eerdere kermis in Middelburg:

Lees ook:Middelburgse kermis krijgt 37 attracties!
Lees ook:Middelburgse kermis start!
Lees ook:Middelburgse kermis slaat aan!
Lees ook:Middelburgse kermis in aantocht!
Lees ook:MIddelburgse kermis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>