Dankzij CineCity naar uitzwaaiwedstrijd Oranje in de Kuip!


VLISSINGEN / TERNEUZEN – Alle EK wedstrijden van het Nederlands Elftal zijn live te zien op het grote witte doek bij CineCity Vlissingen en Terneuzen. Als u voor deze bioscoopwedstrijden voor maandag 28 mei 16.00 uur de kaarten online koopt, dan maakt u kans op 2 kaarten voor de voorlaatste oefenwedstrijd van Oranje!

U bent dan woensdag 30 mei aanwezig in de Rotterdamse Kuip. Daar is de uitzwaaiwedstrijd van Oranje. Deze keer tegen Hongarije. De winnaar krijgt maandag via een e-mail bericht. Website: www.cinecity.nl

Lees ook:Abonnee Win Weken: PZC maakt lezers blij met dooie mus!
Lees ook:Win halve finale kaarten CineCity!
Lees ook:Oranje scoort!
Lees ook:Bioscopen CineCity op de sportieve toer…
Lees ook:Terneuzense bios overgenomen door Vlissings CineCity

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>