Zeeland kleurt oranje: maar is pessimistisch over kansen Nederlands elftal!


OOST-SOUBURG – Rijdend door Oost-Souburg zie ik dat oranje pui van het plaatselijke café de voetbalsfeer verhoogt. Het Nederlands elftal moet binnenkort presteren tijdens het EK, maar onze jongens bakken er tijdens de oefenwedstrijden helaas nog niet zoveel van!

Ik hoor steeds meer sombere kritieken over de prestaties en kansen van Oranje. Als dat maar goed gaat! Toch lijkt dat de pret niet te drukken, want de ene na de andere straat in het Zeeuwse kleurt oranje. Het EK voetbal start 8 juni, de eerste wedstrijd van Nederland is een dag later. Gelukkig heeft Oranje woensdagavond in de Rotterdamse Kuip met 2-0 van Slowakije gewonnen. De eerste 2 oefenwedstrijden zijn helaas verloren!

Lees ook:Zeeland kleurt oranje
Lees ook:Oranje scoort!
Lees ook:Meer oranje!
Lees ook:EK voetbal in aantocht: Zeeland kleurt oranje!
Lees ook:Veel regels rondom EK voetbal!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>