Alles kleurt Oranje……


MIDDELBURG – Niet alleen de Zeeuwse straten en kroegen kleuren oranje! Ook in de winkelschappen komen steeds meer oranje-artikelen. En dat is goed te begrijpen, want over een kleine week begint het EK voetbal!

Oranje gebak, oranje snoep, oranje tompouces, oranje snacks, oranje knabbels, oranje wc-papier en oranje vaatdoekjes, je kan het niet zo gek bedenken of het is te koop. En nu maar hopen dat het Nederlands elftal weet te scoren vanaf zaterdag 9 juni. Tijdens de uitzwaaiwedstrijd tegen Noord-Ierland in de Amsterdamse Arena ging het prima:6-0!

Lees ook:Zeeuws Oranje!
Lees ook:Grijs oranje!
Lees ook:Oranje scoort!
Lees ook:EK voetbal in aantocht: Zeeland kleurt oranje!
Lees ook:EURO 2012: Het drama van Oranje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>