EURO 2012: Oranjelegioen is er klaar voor!


GOES – Het Nederlands elftal speelt vandaag, zaterdag 9 juni tijdens het EK de eerste wedstrijd. Ze moeten tegen Denemarken. De Zeeuwen die ik vandaag over de voetbal heb gesproken zijn behoorlijk optimistisch en aan de talloze versieringen en het inslaan van EK hapjes en drankjes is te zien dat het Zeeuwse oranjelegioen er helemaal klaar voor is!

Marijke: 2-1 voor Nederland; Riet: 3-1 voor Nederland en René meldt: “Vandaag winnen wij met 3-1 van Denemarken en Portugal wint met 3-2 van die uhhhhhhhh ben ff hun maam kwijt hahaha.” (Duitsers, red).

Lees ook:EURO 2012: Vervliegt oranje-droom vanavond?
Lees ook:EURO 2012: Het drama van Oranje!
Lees ook:EK vrouwen leeft in Zeeland
Lees ook:EURO 2012: Verdriet en hoongelach na 1e verloren wedstrijd Oranje!
Lees ook:EURO 2012: Nederland – Duitsland woensdag 13 juni 20.45 uur!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>