EURO 2012: Verdriet en hoongelach na 1e verloren wedstrijd Oranje!


MIDDELBURG – “Zijn dat nou onze jongens? Ze bakken er helemaal niets van!”, brult een dronken vrouw zaterdagavond door de Middelburgse Koestraat. Veel verdriet en hoongelach nadat Denemarken het Nederlands elftal met 1-0 heeft verslagen!

In Terneuzen is de stemming in de horeca en op straat niet veel beter. Treurige gezichten en sjagerijnige buien. Soms hoor je op straat nog een toeter, maar dat is sporadisch. De Oranje-Zeeuwen hebben de tijd nodig om hun verdriet te verwerken. Duitsland is woensdag 13 juni de tegenstander en zondag 17 juni volgt Portugal. Die wedstrijden beginnen om 20.45 uur.

Lees ook:EK voetbal in aantocht: Zeeland kleurt oranje!
Lees ook:EURO 2012: Vervliegt oranje-droom vanavond?
Lees ook:Toch voetbalkriebels in Zeeland!
Lees ook:EURO 2012: Het drama van Oranje!
Lees ook:EK vrouwen leeft in Zeeland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>