EURO 2012: Nederland – Duitsland woensdag 13 juni 20.45 uur!


VLISSINGEN – Helaas, tegen de Denen is het niet gelukt. Nu was de wedstrijd tegen de Duitsers al een beladen wedstrijd, woensdag 13 juni vanaf 20.45 uur is het helemaal alles of niets voor de mannen van van Marwijk. Afgelopen zaterdag is het Vlissingse strandpaviljoen Panta Rhei omgebouwd tot een heuse voetbaltempel, ook woensdag zullen ze de tribunes weer opbouwen en de schermen klaarhangen.

Een woordvoerder: “Aan ons zal het niet liggen. En ach, in 1988 verloren we ook de eerste wedstrijd, dus alles is nog mogelijk. Met je munt uit het survivalpakket krijg je lekker een biertje en zondag voor NL-Portugal hebben we dan een lekker sateetje van de BBQ….”

Lees ook:EURO 2012: Het drama van Oranje!
Lees ook:Scoren de WK kanjers?!?
Lees ook:EURO 2012: Vervliegt oranje-droom vanavond?
Lees ook:Rik Wolswinkel wint Kustmarathon
Lees ook:Circus Renz Berlin verrijst in Westkapelle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>