EURO 2012: Het drama van Oranje!


TERNEUZEN – Het drama van oranje! Er kan zondag tegen Portugal nog een wonder gebeuren, maar de Zeeuwen geloven er niet meer in! Het Nederlands elftal heeft woensdagavond ook de wedstrijd tegen de Duitsers verloren: 1-2!

De Zeeuwen geloven niet in een overwinning. Op de vraag in de poll van Zeeland.Blog of de Zeeuwen optimistisch zijn en dat Nederlands elftal het EK 2012 wint stelt 69 procent: Zeker niet en slechts 33 procent gaat voor uiteraard.

Lees ook:Zeeuwen geloven in Oranje: Wereldkampioen!
Lees ook:Kansen bij het EK? Oranje scoort matig in Zeeland!
Lees ook:Oei! Karla Peijs is in Zeeland veel minder populair dan ze bekend is!
Lees ook:EURO 2012: Oranjelegioen is er klaar voor!
Lees ook:De Zeeuwen: CvdK Karla Peijs is een overbodige tante!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>