Nederland likt zijn wonden: Voetbal Experience heeft de pleister!

http://zeeland.blog.nl/wp-admin/media-upload.php?post_id=14229&TB_iframe=1&width=640&height=481 MIDDELBURG – Na de teleurstellende uitschakeling van het Nederlands Elftal op het EK 2012 biedt dé Voetbal Experience in Middelburg aan de bezoekers van de poulewedstrijden van Oranje een ludiek cadeau aan. Namelijk een gratis bezoek aan de voetbalattractie in Middelburg. Oranjesupporters kunnen op deze manier hun verdriet verwerken.

Bezoekers van de wedstrijden van Oranje tegen Denemarken, Duitsland en Portugal kunnen op vertoon van hun wedstrijdkaartje aan de kassa gratis dé Voetbal Experience bezoeken. De bezoekers beleven voetbal op en top, ontdekken de geschiedenis van het Nederlandse voetbal, ontmoeten (ex)internationals in de Oranje Hall of Fame en beleven hét hoogtepunt van Oranje nogmaals. Bij Voetbal Experience ervaar je hoe het is om Europees Kampioen te worden.

We hebben ‘m; de EK ’88 beker
Eén van de pronkstukken van Voetbal Experience is d
e EK-beker uit 1988. De gouden voetbalgeneratie bemachtigde de EK-titel. Tot nu toe het enige grote toernooi dat Nederland op haar naam wist te schrijven. Naast de beker beleef je het EK ’88 nogmaals in een zinderende film.

Beleef de rijke Oranjegeschiedenis
De Voetbal Experience is meer dan een plaats waar je oude voetbalspullen ziet. Het is dé plek waar je de belangrijkste bijzaak in het leven kunt zien, horen, voelen, meemaken en vooral spelen. Daarnaast maak je als bezoeker kennis met de belangrijkste schatten uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis, waaronder de gewonnen beker van de EK-finale uit 1988. Kom je alles te weten over de geschiedenis van het Nederlands Elftal en beleef je voetbal in al haar facetten; in de commentatorstudio ga je zelf aan de slag en in de Skills Zone laat je je voetbalkunsten zien. Of je nu voetballiefhebber bent of niet: er is op de 3.000 vierkante meter vloeroppervlak meer dan genoeg te beleven. Voetbal Experience is vermaak voor jong en oud.

Voetbal Experience is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur.

Lees ook:Voetbal Experience eert De Generaal Rinus Michels!
Lees ook:Beleef het EK ’88 opnieuw bij Voetbal Experience!
Lees ook:Unieke museumstukken voor Middelburgs Voetbal Experience
Lees ook:Edwin van der Sar bekijkt zichzelf in De Voetbal Experience!
Lees ook:Edwin van de Sar opent vandaag zijn eigen expo in Voetbal Experience!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>