Movies that Matter on tour bij Cinema Middelburg: The Shelter!

MIDDELBURG – Cinema Middelburg presenteert voor het tweede seizoen het Movies that Matter programma. Dinsdag 24 maart om 20.00 uur met de film The Shelter (2014).

De film wordt kort ingeleid door dhr. Dieleman van Flos Dieleman Advocaten in Middelburg.Ondanks een dik pak sneeuw en vrieskou brengen veel vluchtelingen in Lausanne de barre Zwitserse winternachten buiten door. De lokale daklozenopvang biedt niet genoeg ruimte voor de grote groep mensen die zich iedere avond meldt, op zoek naar een veilige plek om te slapen en een beetje te eten. Terwijl de daklozen zich bekommeren over hoe ze de nacht doorkomen zonder dood te vriezen, buigen de medewerkers van de opvang zich over de ondankbare en willekeurige taak te beslissen wie er naar binnen mag en wie er buiten blijft. Urgent document over de immigratieproblematiek in Zwitserland die tekenend is voor de situatie in alle grote Europese steden.

Duur: 101 minuten, Zwitsers gesproken, Engels ondertiteld

Lees ook:Open doek voor jong Zeeuws filmtalent!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Party Girl!
Lees ook:Movies that Matter on tour bij Cinema MIddelburg: I am Nojoom, age 10 and Divorced!
Lees ook:Cinema Middelburg: Nationale filmdagen!
Lees ook:Movies that Matter on tour bij Cinema Middelburg: Difret!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>