Documentaire Cinema Middelburg: Erbarme Dich: Matthäus Passion Stories!

MIDDELBURG - Cinema Middelburg presenteert de documentaire Erbarme Dich: Matthäus Passion Stories van Ramón Gieling, op vrijdag 3 april om 19.00 uur, zaterdag 4 april om 21.30 uur, zondag 5 april om 15.00 uur en op dinsdag 7 april om 20.00 uur.

In een verlaten kerk doet een aantal personages verslag van hun bijzondere verhouding met Bachs Mattäus Passion. Onder andere opera regisseur Peter Sellars, schrijfster Anna Enquist en danser Emo Greco proberen uit te leggen wat dit muziekstuk voor hen heeft. Maar ook de leden van daklozenkoor de Straatklinkers laten zien dat muziek de ratio overstijgt. Erbarme Dich van Ramón Gieling (Johan Cruijff – En un momento dado) is een indrukwekkende documentaire over het optreden van dirigent Pieter Jan Leusinks Bach Choir & Orchestra.

Duur: 98 minuten, Nederlands gesproken

Lees ook:De Matthäus Passion in Cinema Middelburg
Lees ook:Sketches of Siberia bij Cinema Middelburg!
Lees ook:Wat vinden de Zeeuwen van Cruijff’s flirt?
Lees ook:Voetballegende Cruijff opent Middelburgs trapveldje
Lees ook:Documentaire Alphabet bij Cinema Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>