Cinema Middelburg: Vertoning Human voor geld vluchtelingen!

Cinema Middelburg begint 2016 met een eenmalige benefietvoorstelling van de film Human (2015) van regisseur Yann Arthus-Bertrand op zaterdag 2 januari om 13.30 uur. De volledige bioscoopopbrengst wordt gedoneerd aan Vluchtelingenwerk Nederland.

Wat maakt ons menselijk? Dat is de hoofdvraag van filmmaker Yann Arthus-Bertrand in zijn monumentale documentaire Human. Om het antwoord daarop te vinden besteedde hij drie jaar aan het verzamelen van (real-life) emotionele verhalen van meer dan 2000 vrouwen en mannen uit 60 verschillende landen, waarin thema’s als liefde, oorlog, homoseksualiteit, vergevingsgezindheid, familie, leven na de dood, geluk, immigratie en de zin van het leven centraal staan. Een indrukwekkende kijk op de hedendaagse samenleving afgewisseld met prachtige beelden van onze planeet.

Nederlands ondertiteld, 190 minuten. Met pauze.

Lees ook:Architectuur documentaire bij Cinema Middelburg : The Human Scale!
Lees ook:De filmkeuze van Alexandra Huijbreghs: Breaking the Waves in Cinema Middelburg!
Lees ook:Bij Cinema Middelburg: klassieker The Battle of Algiers!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Party Girl!
Lees ook:Cinema Middelburg presenteert: IFFR Preview: Sweet Country

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>