IFFR Previewavond bij Cinema Middelburg:Tanna!

MIDDELBURG – Cinema Middelburg presenteert op woensdag 13 januari samen met 30 filmtheaters door het land een preview van het IFFR met de film Tanna (2015) van regisseurs Bentley Dean & Martin Butler. Het is de allereerste speelfilm die volledig werd opgenomen op de Zuid-Pacifische eilanden van Vanuatu.

Tanna, een prachtig gefilmd Romeo en Julia-verhaal gebaseerd op ware gebeurtenissen en uitgevoerd door een van de laatste traditionele stammen in de Zuid-Pacific. Wanneer Wawa en Dain, de kleinzoon van de chief, verliefd worden, gaan zij in tegen traditionele waarden. Kiezen zij voor hun liefde of voor het lot van de stam?

Nederlands ondertiteld, 100 minuten.

Lees ook:Movies that Matter on tour bij Cinema Middelburg:The President!
Lees ook:UCR students film festival bij Cinema Middelburg!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: 3 Coeurs!
Lees ook:Cinema Middelburg met Movies that Matter on tour: Night of Silence!
Lees ook:Cinema Middelburg: klassieker Hiroshima mon amour (1959)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>