Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Une enfance!

MIDDELBURG – Cinema Middelburg houdt woensdag 20 januari vanaf 20.00 uur de Avond van de Franse Film, in samenwerking met Alliance Française. Dit keer met de film: Une enfance (2015) van regisseur Philippe Claudel.Jimmy is 13 jaar en woont in een industriestadje in Oost-Frankrijk. Zijn moeder is een ex-bajesklant. Haar vriend is gewelddadig en houdt zich met vreemde zaakjes bezig. In de opvoeding laat ze het afweten. Waar de biologische vader van de dertienjarige is, weet niemand. De omstandigheden dwingen Jimmy snel volwassen te worden. Zo neemt hij een groot deel van de zorg voor zijn jongere broertje Kevin op zich. In de zomervakantie wordt Jimmy geconfronteerd met de grenzen van zijn kleine dorpje en van zijn prille leven, terwijl hij schippert tussen zijn dolende moeder en een driftige stiefvader die hem onder de duim houdt.Duur: 100 minuten

Voor iedereen toegankelijk, leden van de Alliance Française betalen slechts € 5,- .

Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Les garcons et Guillaume, à table!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Party Girl!
Lees ook:Avond van de Franse Film in Cinema Middelburg: Cloclo!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Le dernier coup de marteau!
Lees ook:Avond van de Franse Film Cinema Middelburg: à Coeur Ouvert!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>