Movies that Matter on tour bij Cinema Middelburg: Inbetween Worlds!

Cinema Middelburg presenteert voor het derde seizoen het Movies that Matter on tour programma. Dinsdag 9 februari om 20.00 uur met de film Inbetween Worlds (2014) van regisseur Feo Aladag.

Hoewel zijn broer tijdens een eerdere missie in Afghanistan om het leven kwam, accepteert de Duitse officier voor de tweede maal een uitzending naar het oorlogsgebied. Daar raakt hij bevriend met de jonge tolk Tarik, die is aangesteld om de taalbarrière tussen de lokale burgers en de soldaten te overbruggen. Hierdoor wordt hij veelvuldig bedreigd. Jesper wil zijn vriend helpen, maar orders van hogerhand verbieden dit. Hoe humaan en behulpzaam kunnen soldaten in een ‘vredesmissie’ zijn wanneer ze sterk gebonden zijn aan militaire orders en bureaucratie?Duur: 102 minuten, Engels ondertiteld

 

Lees ook:Gay film night bij Cinema Middelburg: Praia do Futuro!
Lees ook:Avond van de Franse Film bij Cinema Middelburg: Les Innocentes!
Lees ook:Cinema Middelburg: Miele!
Lees ook:Oscar bij Cinema Middelburg!
Lees ook:Winnaar publieksprijs IFFR: The Dark Horse bij Cinema Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>