Film by the Sea gestart!

VLISSINGEN – Het festival Film by the Sea (FbtS) is afgelopen vrijdag in Vlissingen van start gegaan. Zoals gebruikelijk met bekende en minder bekende vips over de rode loper bij bioscoop CineCity aan de Spuikomweg.

De zeventiende editie begon met de film A royal night out. 1200 bezoekers keken in 7 zalen naar die film. Voorzitter en voormalig Vlissings burgemeester Wim Dijkstra stond even stil bij het overlijden van schrijver Joost Zwagerman.. Verder waarschuwde hij dat cultuur niet uit het Zeeuwse mag verdwijnen door bezuinigingen. Verder was het bovenal feest in de bioscoop. FbtS duurt tot 20 september.

Lees ook:Film by the Sea: Vertoning Vals Licht na overlijden Joost Zwagerman
Lees ook:Film by the Sea start vandaag!
Lees ook:VIPS op rode loper Film by the Sea!
Lees ook:Zomertip (15): Film by the Sea komt dichterbij
Lees ook:VIPS bij start Film by the Sea!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>