VIPS op rode loper Film by the Sea!

VLISSINGEN – Hoewel de bekende Nederlanders en buitenlanders elkaar niet verdringen op de rode loper van het jaarlijkse Vlissingse festival Film by the Sea (FbtS) , blijft het toch een toonaangevend evenement. Ze waren er wel de VIPS bij de opening afgelopen vrijdagavond, zoals Saskia Noort, Liz Snoijink, Michiel Romeyn en commissaris van de Koning Han Polman. Verder wel veel lokale bekende geziichten die er graag bij wilden zijn.

Florence Foster Jenkins, de openingsfilm kreeg veel waardering van de aanwezigen. Dit jaar was er niet enkel een rode loper, maar ook een groene en een blauwe. FbtS duurt tot en met zondag 18 september.

Lees ook:Film by the Sea gestart!
Lees ook:VIPS bij start Film by the Sea!
Lees ook:Zomertip (15): Film by the Sea komt dichterbij
Lees ook:Enkel sterretjes bij start Film by the Sea!
Lees ook:Film by the Sea: Spijkerbroekenpremière met De President!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>