Dagelijks Film by the Sea-journaal bij CTV Zeeland!

VLISSINGEN - CTV Zeeland, de commerciële omroep van de provincie, zendt tot en met zondag 18 september dagelijks een journaal uit met hoogtepunten van Film by the Sea.

Elke avond vanaf 18.00 uur is ’Sea TV’ te zien op het digitale kanaal 22 van Delta, de app en website van CTV Zeeland. De presentatie is in handen van actrice/zangeres Michaja Nicolaï uit Amsterdam (foto). Iedere aflevering zijn er interviews te zien met juryleden, bezoekers, medewerkers en wordt zowel teruggekeken als vooruitgeblikt. Het programma wordt de hele dag door op het hele uur herhaald en is tevens te volgen via de website van Film by the Sea en op Facebook.

 

Lees ook:Tilburgse kermis in zicht…
Lees ook:Fotowedstrijd Instagram tijdens Koninginnedag!
Lees ook:De beste (Zeeuwse-)wensen!
Lees ook:Festival Onderstroom op tv
Lees ook:FbtS: Vandaag beste films nogmaals te zien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>