FbtS: Vandaag beste films nogmaals te zien

VLISSINGEN – “De hele week lang hebben we allemaal geweldige films vertoond”, laat een woordvoerder van Film by the Sea in Vlissingen weten. “Het kan dan ook niet anders dan dat je een keer twee films tegelijkertijd hebt willen zien. Daarom draaien we op zondag, de PZC-dag, speciaal de beste films nog een keer. Heb je een film die je graag had willen zien? Dan heb je morgen nog de kans deze te gaan kijken!

De eerste films beginnen al om 09:30 en de laatste films eindigen rond 23:00. Je kunt dus de hele dag genieten van films, zoals The Square, Loveless, God’s Own Country, Wonders of the Sea 3D, VICTORIA & ABDUL, Walk With Me, Un Beau Soleil Intérieur en Happy End, maar we draaien er nog veel meer! Bekijk hier het programma om je eigen planning te maken.

Aangezien het de PZC-dag is, kan je morgen met de bon uit de PZC Festivalbijlage voor slechts 7 euro naar de film! Morgenavond wordt tevens de publieksfavoriet bekend gemaakt. Dit betekent dat je morgen nog de hele dag hebt om jouw stem te laten horen.”

Lees ook:Smakelijke voorstellingen bij Cinema Middelburg!
Lees ook:Europese Dag voor de Korte Film
Lees ook:Open Doek bij Cinema Middelburg
Lees ook:Film by the Sea start vandaag!
Lees ook:FbtS: Parmando Highlights

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>