Ate de Jong bezoekt FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen

Ate de Jong bezoekt het FilmFestival
Op zaterdag 8 april komt de in Aardenburg geboren filmregisseur, scenarioschrijver en filmproducent Ate de Jong naar FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen. Hij geeft deze avond een introductie van zijn film ‘Love is thicker than Water’ en gaat in gesprek met René Mioch over de film. Deze romantische comedy is opgenomen in Engeland en onlangs in Utrecht in première gegaan. De film biedt een even uitzonderlijke als ontroerende blik op romantiek en de kracht die nodig is om familiebanden te overtroeven. LOVE IS THICKER THAN WATER is een gevoelig, ongebruikelijk verhaal over liefde, gelardeerd met bijzondere animatiescènes.
Love is Thicker Than Water
Verwijzend naar Romeo & Juliet is LOVE IS THICKER THAN WATER een verhaal over geliefden uit verschillende sociale milieus. Vida stamt uit een gefortuneerde Joodse familie uit Londen. Fietskoerier Arthur werd geboren in een arbeidersfamilie uit een mijnstadje in Wales. Ondanks hun verschillende afkomsten worden de twee stapelverliefd. Hun relatie wordt echter zwaar op de proef gesteld als beide families elkaar voor het eerst ontmoeten. Horen deze geliefden wel écht bij elkaar? Romantisch drama met animatiescènes, over de liefde en de enorme kracht die nodig is om sterke familiebanden te overtroeven.
 Bron: Filmgestival Zeeuws-Vlaanderen

Lees ook:FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen: Raymond van het Groenewoud special guest tijdens 1e lustrum!
Lees ook:Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen: Programma online
Lees ook:Feestelijke openingsavond Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen
Lees ook:‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ opent Filmfestival Zeeuws-Vlaanderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>