Help zieke ouderen…aan spullen voor Paasstukjes!

VLISSINGEN – In Vlissingen is een groep zieke ouderen die graag Paasstukjes wil maken om de Paasviering eind van de maand op te vrolijken. Door bezuinigingen is het niet mogelijk om met eigen financiele middelen materialen aan te schaffen.

Heeft u spullen over die ze kunnen gebruiken voor een fleurig Paasstuk? Zoals onder andere bakjes, vazen, oases of decoratiemateriaal. Ook Paasversierspullen in goede staat zijn welkom. U mag de spullen afgeven bij Calandstraat 25 in Vlissingen. Info: [email protected]

Lees ook:Gulle Zeeuwen: Help zieke ouderen…aan spullen voor Paasstukjes!
Lees ook:Vlissingse Calandstraat krijgt facelift!
Lees ook:Help Bryan aan zijn geliefde Bassie en Adriaan-auto’s!
Lees ook:Circusfans opgelet: Help Bryan aan zijn geliefde Bassie en Adriaan-auto’s!
Lees ook:Burendag in Vlissingse Calandstraat!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>