Herfsttip (2): Zeeuwse vakantie!

DOMBURG – In Noord-Nederland begint de Herfstvakantie voor de basisscholen op 11 oktober. Voor de rest van ons land een week later. Wist u dat veel Hollanders een weekje op vakantie komen naar ons Zeeland? Een leuke herfsttip dus voor de niet-Zeeuwen: Kom ook!
Ga eens lekker naar een vakantiepark in Domburg, of in een van de andere badplaatsen. Of boek een mooie hotelkamer in bijvoorbeeld Vlissingen, Middelburg of Kamperland. Met de camper of caravan erop uit kan natuurlijk ook nog. Of voor de echte vakantiegangers: met de tent.

Lees ook:Zomertip (16 en slot): Een heerlijke strandwandeling
Lees ook:Latertje voor de zonaanbidders
Lees ook:WK Kampioenduitsers!
Lees ook:Zomer tip (6): Dagje naar het Zeeuwse strand!
Lees ook:Celstraffen geeist tegen overvallers Hof Domburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>