Herfsttip (4): Reptielenzoo Iguana!

VLISSINGEN – De vierde Herfsttip is er eentje die ook heel leuk is tijdens regen en wind. Want het speelt  zich allemaal binnen af: Reptielenzoo Iguana in Vlissingen.
Iguana is een opvangcentrum voor reptielen, amfibieën en geleedpotigen. Dieren die door de douane of politie in beslag zijn genomen komen hier dikwijls terecht. En dat betekent op een goede plek, want de dieren hebben de ruimte en het publiek geniet ervan. Rondom een subtropische serre zijn, verdeeld over de vier gebouwen, ruim vijfhonderd levende reptielen, amfibieën en insecten uit de gehele wereld te zien. In de herfst is Iguana open van 13.00 tot 17.30 uur. Reptielenzoo Iguana is gevestigd aan het Bellamypark 31-37. Telefoonnummer: 0118-417219

Lees ook:Pas op voor de slang!
Lees ook:Militairen vallen reptielenzoo Iguana binnen!
Lees ook:Esther Ouwehand (PvdD) tussen de slangen
Lees ook:Op kraamvisite bij vijftien schorpioenbaby’s? Pas op giftige mama!
Lees ook:De plek (14)…..Hof van Zoutelande, Zoutelande!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>