Herfsttip (5): Zeeuwse avond!

SEROOSKERKE (W)- Een unieke herfsttip speelt zich vanavond, vrijdag 23 oktober al af in De Zandput van Serooskerke (W). Deze herfstdag is prima af te sluiten met een echte Zeeuwse avond vanaf 20.00 uur.

Met optredens van Jan Zwemer, Frans van der Heijde, Anja Kopmels, Peter Dieleman en Engel Reinhoudt. Ze brengen belangeloos  een programma van liedjes, verhalen en gedichten. Het is een initiatief van de  projectgroep die streeft naar een beeld voor mevrouw Ghijsen, de samenstelster van het Zeeuwse Woordenboek. Met de avond hopen ze geld voor het beeld bijeen te krijgen. Informatie: www.zeews-woordenboek.nl

Lees ook:Zeeuws woordenboek verjaert!
Lees ook:Viaduct Gosvazze: je schrijft een G, je zegt een H!
Lees ook:Bløf: In Het Midden Van Alles!
Lees ook:Heeft u zin in een Stikgezellige Zeeuwse Avond?
Lees ook:Bløf wint Edison Pop Oeuvreprijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>