Herfsttip (8): Kerstspullenjacht in ‘t najaar!

MIDDELBURG – U heeft het vast al gemerkt. In diverse winkels liggen volop kerstspullen. De klassiekers komen ieder jaar weer terug en de trends zijn ook te koop. En wie wil slagen kan er het beste vroeg bij zijn.
Dus is het mijn herfsttip deze week. Neem eens de tijd om tijdens het najaar uw nieuwe kerstpullen uit te zoeken. Er is weer van alles en voor u het weet steelt u met uw versieringen de show bij familie, vrienden en buren.

Lees ook:Wintertip (14): Tijd voor de winterschoonmaak
Lees ook:Zomer tip (11): Nagenieten van deze zomer!
Lees ook:Lentetip (1): Uw huis op z’n Paasbest
Lees ook:Vroege kerstbomen!
Lees ook:U krijgt de (kerst)groeten van Zeeuws Tweede Kamerlid Ad Koppejan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>