Herfsttip (9): Mini Mundi!

MIDDELBURG – Als ik een leuke herfsttip mag geven om er met de kids leuk tussenuit te gaan, dan wil ik u Mini Mundi in Middelburg aanraden.
Uiteraard zijn daar talloze miniaturen van Walcheren te bewonderen. Leuk om te zien en het publiek kan bij sommige miniaturen zelfs een actieve rol spelen. Verder is er een pretpark met verschillende leuke attracties. En een hal met onder andere een indoor speeltuin en horeca. Zeker de moeite waard deze herfst. Kinderen betalen 7,50 euro entree, de rest telt 5 euro neer voor een toegangskaart. Het park aan Podium 35 is bijvoorbeeld in november op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Tussen 10.00 en 18.00 uur. Informatie: 0118-471010. Website:  http://www.minimundi.nl/
http://youtu.be/MJ4wTnnHj70

Lees ook:Kerst2017 (11): Lachen met de Toff Crazy X-mas Show
Lees ook:Hobbybeurs Heinkenszand!
Lees ook:Herfsttip (7): Shoppen met (schoon)moeder!
Lees ook:Herfsttip (6): Haal het najaar in huis!
Lees ook:Maakt u van uw (klein)kinderen ‘Scharrelkids’?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>