Herfsttip (10): Aan de wandel met een ezel!

 

 
KAMPERLAND – Je bent echt geen ezel als je mijn herfsttip van deze week gaat uitvoeren. Mijn  advies is om mee te gaan doen aan de Ezelwandeling vanaf Kamperland. De eerstvolgende is zaterdag 29 november en start bij boerderij Catharina, aan de  Mariahof Jacobadijk 10.
De wandeling duurt 2 uur en gaat door de polders en langs het Veerse Meer. Er wordt gebruik gemaakt van bijzondere ezels, zoals de zeldzame Baudet du Poitou. Vertrek om 10.30 uur en de kosten zijn vanaf 12,50 euro. Er zijn ook wandelingen op dinsdag en woensdag vanaf 10.30 uur. Vooraf aanmelden. Zie: http://www.facebook.com/ezelhuis en  www.ezelhuis.nl

Lees ook:Ondanks windje toch lekker zomers!
Lees ook:Wonen in havengebied Kamperland?
Lees ook:Ouderavond spraak- en taalontwikkeling bij jonge kinderen
Lees ook:Zomer tip (7): Wissel eens van Zeeuws strand!
Lees ook:Nationale Voorleesdagen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>