Herfsttip (1): Wandel eens het bos in….

VLISSINGEN – De herfst is in aantocht. Qua weer hebben wij al een voorproefje gehad en natuurlijk is er nog veel meer op komst. Natuurlijk heeft dit seizoen ook mooie kanten. Ga maar eens een wandeling maken in bijvoorbeeld het Vlissingse Nollebos.

Over niet al te lange tijd ziet u ongetwijfeld de vallende bladeren en de prachtige herfstkleuren. De eikels, kastanjes en dennenappels voor het oprapen en vooral heerlijke verfrissing tijdens de gezonde tippel. Ik zeg: Gewoon doen!

Lees ook:ProRail brengt herfstgel op spoor aan!
Lees ook:Herfsttip (6): Haal het najaar in huis!
Lees ook:Werkman krijgt baksteen op zijn hoofd
Lees ook:Herfsttip (1): De boswandeling!
Lees ook:Vreeteenden vernielen 10 hectare bloemkool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>