Kerstmarkt in Vlissings Ter Reede!


VLISSINGEN – In Ter Reede is dinsdag 13 en woensdag 14 december een kerstmarkt. Van 10.00 tot 16.30 uur is Ter Reede open voor alle mensen die willen genieten van een echte kerstsfeer.

In het Atrium van Ter Reede staan rond de 12 meter hoge kerstboom met duizenden lichtjes erin, vele kramen met allerlei artikelen. Van handgemaakte bonbons tot bloemstukjes, van sieraden tot keramiek, voor iedereen is er iets leuks te vinden. De Bakkerij van Ter Reede verkoopt allerlei lekkers. En in de “koek en zopie” kraam van de Brasserie kunt u terecht voor warme chocomelk, glühwein, erwtensoep, goulash en broodjes warme worst met zuurkool. Elke dag is er live muziek. Op dinsdagmiddag speelt het trio ‘Piano Menno’ en op woensdagmiddag zorgt ‘Humoresk’ voor een muzikale noot. De toegang tot de kerstmarkt is gratis. Locatie: Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen.

Lees ook:Kerstmarkt Ter Reede leuker dan ooit!
Lees ook:Kerstmarkt in ´s Heerenhoek!
Lees ook:Kerstmarkt in ´s Heerenhoek!
Lees ook:Werkt voor Ouderen in kerstsfeer!
Lees ook:Herfsttip (12): Kerstmarkt kaasboerderij Schellach

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>