Ho Ho Ho! Ouderen met slee Middelburgs ijs op!


MIDDELBURG – Hoewel er nog geen sneeuw ligt, gaan 23 bewoners van zorgcentrum Sint Willibrord vandaag,dinsdag 13 december toch een sleetocht maken om in de winterse kerstsfeer te komen. De bewoners zijn door Vitae Event uitgenodigd om een bezoekje te brengen aan de ijsbaan op de Markt in Middelburg.

Er staat koffie en een wafel voor de bewoners klaar in de tent én er wordt een rondje op het ijs gemaakt op de slee. De slee is gemaakt door de activiteitenbegeleider van Sint Willibrord. 23 leerlingen van het CSW (opleiding Welzijn) vergezellen de bewoners bij hun ijsbaanbezoek. Tussen 10.00 en 11.30 uur zijn de bewoners op de ijsbaan aanwezig.

Lees ook:Bijdrage aan Buddyproject Sint Willibrord!
Lees ook:Muzikale Pasen voor ouderen van Sint Willibrord!
Lees ook:Ook aandacht voor Valentijnsdag bij Werkt voor ouderen!
Lees ook:Verpleeghuis Willibrord geopend!
Lees ook:Bewoners zorgcentrum fietsen Ride for the Roses op duo-fietsen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>