Dagelijks kinderfilm in de kerstvakantie: Patatje Oorlog!

MIDDELBURG – Tijdens de kerstvakantie (maandag 26 december tot en met woensdag 4 januari) vertoont Cinema Middelburg dagelijks (behalve 30, 31 december en 1 januari) om 14.00 uur de kinderfilm: Patatje Oorlog.

Kiek is negen jaar. Ze maakt zich zorgen. Haar vader, Thomas, is arts en voor zijn werk gaat hij vaak naar het buitenland om mensen te helpen. Deze keer gaat hij naar Afghanistan en daarover is Kiek ernstig bezorgd. Volgens haar hoogbegaafde vriendin Margje is zelfs medisch personeel daar niet veilig. Haar moeder, Esmee, stelt haar gerust. Bijna niemand van Kiek’s leeftijd heeft een dode vader. Op school vertelt haar leraar Hayo, dat de kans dat Kiek haar vader terugziet groter en kleiner gemaakt kan worden. Dit antwoord dwaalt door haar hoofd. Zij kent slechts één persoon van wie de vader is gestorven, maar niemand met een dode vader en een dode hond. Laat staan iemand met een dode vader, een dode hond en een dode muis. Kiek denkt dat er een grote kans is dat haar vader niets overkomt, als ze maar eenmaal de dode dieren heeft. Vanaf 6 jaar. Voor iedereen toegankelijk, kinderen betalen € 4,-

Lees ook:Dode hond in vijver: baasje zoek!
Lees ook:Cinema Middelburg: Night Train to Lisbon!
Lees ook:Middelburger Ezra Veldman in Kerstcircus Groningen
Lees ook:Vrouw is de gebeten hond!
Lees ook:Dode huisdieren aangetroffen in Westdorpe!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>