Mieke: Ik heb mijn vent Frans na 30 jaar op Kerstavond het huis uitgezet!


TERNEUZEN – Het is eerste kerstdag heel vroeg als ik Mieke uit Terneuzen spreek. Naar aanleiding van een email mag ik haar in alle vroegte bellen voor haar bijzondere kerstverhaal. “Ik heb mijn vent Frans na 30 jaar op Kerstavond de deur uitgezet!”, roept ze mij toe.

In haar stem klinkt overwinning, maar even later begint ze hard te snikken. “Frans was mijn persoonlijke terrorist. Die heeft dertig jaar lang mijn leven zuur gemaakt. Toen hij op kerstavond straalbezopen de deur van ons huis open deed en de walm mij tegemoed kwam, was het genoeg.
Ik heb hem snel naar buiten gewerkt met de mededeling dat hij nooit, maar dan ook nooit meer moet terug komen. Hij gaf mij snel een flinke mep. Op mijn oog. Die is opgezwollen, maar dat interesseert mij niets. Ik ga eindelijk een leuke kerst vieren.
Ik heb de zus van Frans gebeld en gezegd dat ze de spullen van die zatlap kan komen ophalen. Hem moet ik niet meer zien. Frans zoop al die jaren ons geld op, werkte amper, terwijl ik dat wel doe, hij ging vreemd bij het leven en zijn contact met mij bestond dus uit liegen en bedriegen. Nee, die kerstkalkoen eet ik vanmiddag helemaal alleen op. Vrolijk kerstfeest!!!

Lees ook:Eindelijk Kerst vieren met een leuke vrouw!
Lees ook:Vrouw met mes gestoken!
Lees ook:Goese prostituee Myrna (22): “Ik haat kerstballen”
Lees ook:103-jarige voor het eerst naar de film bij Film by the Sea
Lees ook:Mijn kerstkind is voor het eerst niet meer thuis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>