De kersthit van 2011: Rinus met ‘Heb je mijn piek gezien?’


THOLEN – Een onderzoek onder de Zeeuwen heeft afgelopen dagen geleerd dat niet de allang gevestigde artiesten een vette kersthit scoren, maar dat de minderbegaafde zanger Rinus met de eer gaat strijken. Hij heeft het favoriete kerstnummer van 2011: Heb je mijn piek gezien?

Rinus en zij vriendin Debora zijn in de clip te zien tijdens het kerstinkopen doen en het opzetten van hun kerstboom. Maar…Rinus is zijn piek kwijt! En in de clip doen ze natuurlijk bijzondere danspasjes, zoals wij die ook kennen uit de eerdere You Tube-hit : Met Ramona op de scooter! Rinus is in ons land een fenomeen, schnabbelt zich suf en ook in Zeeland vinden ze hem de nieuwe topper!

Lees ook:Kerstshoppen Eindhoven
Lees ook:Wintertip (14): Tijd voor de winterschoonmaak
Lees ook:Kerstcrimineel!
Lees ook:Mag de kerstboom niet voor Sinterklaas in de huiskamer?
Lees ook:Leuke Paasactiviteiten bij ZEP Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>