Mijn kerstkind is voor het eerst niet meer thuis!

TERNEUZEN – “Mijn kerstkind Youri is 23 jaar geleden tijdens Kerst geboren. Wij hebben zijn verjaardag altijd in combinatie met het kerstfeest gevierd. Maar dit jaar is dat niet meer zo. Hij is op zichzelf gaan wonen en viert het met zijn vriendin”, zegt Terneuzense Esther Koppers met een snik in haar stem.

“Ik blijf zijn moeder en hoewel ik hem zijn geluk met vriendin Myrna in Assen gun, waarmee hij nu de kerstdagen, doorbrengt, doet het toch pijn. Nee, er is geen ruzie. Die twee willen samen iets opbouwen en Youri wil dat nu eens zonder mij doen. Vlak voor kerst heeft hij me nog gebeld, echt een schat. En ze hebben me een kaart gestuurd. Maar dat neemt de pijn niet weg. De pijn bij mij als moeder, dat er dit jaar een lege stoel aan de kersttafel staat, waar mijn jongen altijd zat. Met zijn grappen en sterke verhalen.”

Om Esther te troosten een mooi kerstlied:

Lees ook:Verdriet om wegblijven Groot Kerstcircus Zeeland!
Lees ook:Kerstherinneringen (1)
Lees ook:Goese prostituee Myrna (22): “Ik haat kerstballen”
Lees ook:Kerstspecial (2): Riet krijgt ongeluk: Gelukkig thuis kerst vieren!
Lees ook:“Ik hoor 5 dagen voor Kerstmis dat ik geen baan meer heb”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>