Kerstmarkt in SVRZ locatie Ter Valcke!


GOES – In Ter Valcke, centrum voor zorg en reactivering in Goes is vrijdag 7 december een kerstmarkt. Ter Valcke staat die dag bol van de activiteiten en is toegankelijk voor iedereen. De kerstmarkt begint om 10.00 uur en wordt om 17.00 uur afgesloten.

De kerstmarkt van Ter Valcke heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd in de wijde omgeving en wordt al vele jaren druk bezocht. Het restaurant, plein en Grand-café staan vol met kraampjes. Er zijn diverse standhouders aanwezig met een zeer gevarieerd aanbod. Er zijn mooie prijzen te winnen met het Rad van Avontuur. Daarnaast is er de hele dag door live muziek. De inwendige mens kan worden versterkt met oliebollen, glühwein en diverse andere lekkernijen. De opbrengst van de kerstmarkt komt ten goede aan de Stichting Vrienden van Ter Valcke.

Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke!
Lees ook:Kerstmarkten bij SVRZ!
Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke!
Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke
Lees ook:Kerstmarkt bij SVRZ Tholen zoekt marktkooplui

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>