Kerstboom weer op de Middelburgse Markt!


MIDDELBURG – De dertien meter hoge kerstboom staat sinds kort op de Middelburgse Markt. De boom staat er zo vroeg, omdat door de opbouw van de ijsbaan te weinig ruimte is voor latere plaatsing. De kerstboom blijft staat tot en met 14 januari. Hieronder een aantal foto’s van het plaatsen van de kerstboom.

Rotaryclub Middelburg zal vanaf donderdag 13 december net als vorig jaar lichtjes verkopen voor het goede doel. Dit jaar is dat Stichting Leergeld, dat zich richt op de participatie en ontwikkeling van kinderen die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving dreigen te komen.

Lees ook:Hulst steunt Stichting Leergeld!
Lees ook:Kerst2017 (1): Kerst kriebelt al in oktober bij Albert
Lees ook:Kerstcircus Goes van start!
Lees ook:Rommelmarkt in Simnia Domburg!
Lees ook:Samenwerkingsovereenkomst Leergeld ondertekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>