Middelburg Winterstad!


MIDDELBURG – De Vereniging Ondernemers Middelburg, Horeca, SEM en Vita Event houden vanaf zondag 9 december verschillende activiteiten in de Zeeuwse hoofdstad onder de noemer Middelburg Winterstad. Het winkelgebied wordt bovendien sfeervol aangekleed met 70 grote kerstbomen en 30 guirlandes. Natuurlijk is de ijsbaan op de Markt er ook weer.

IJsbaan op Markt: 9 december tot en met 6 januari. Inclusief schaatshuur mag je voor zes euro een uur schaatsen. Exclusief schaatsen is dat vier euro. Er zijn ook tien rittenkaarten te koop. De baan staat er tot en met zondag 6 januari en is bijna elke dag tot 22.00 uur geopend. Kijk voor meer informatie op http://www.ijsbaanmiddelburg.nl/.
Kerstmarkt bij Stadhuis: 20 tot en met 29 december
Live muziek op het Tympaanplein: 21 tot en met 31 december

De kerstmarkt wordt ingevuld met 25 kerstkramen, een nostalgische poffertjestent, een kerststal en diverse antieke rekwisieten. Gedurende de periode zullen er op het plein verschillende groepen voor muzikale omlijsting zorgen.

Lees ook:Middelburg Winterstad!
Lees ook:Middelburg Winterstad!
Lees ook:Schaatstalent in Middelburg
Lees ook:Vlissingse fabriek is nu ijsbaan!
Lees ook:Kerst2017 (3) Middelburg Winterstad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>