Werkt voor Ouderen in kerstsfeer!


VLISSINGEN – De feestdagen komen er weer aan. Traditiegetrouw houdt Werkt voor Ouderen verschillende kerstactiviteiten.

Zo is in het Atrium van Ter Reede dinsdag 11 en woensdag 12 december een kerstmarkt. Op de markt zijn zo’n honderd kraampjes opgesteld, gevuld met uiteenlopende producten. Bezoekers vinden de leukste cadeaus, maar ook heerlijke lekkernijen. De kerstmarkt is op beide dagen te bezoeken vanaf 10.00 uur. De toegang is gratis.

Kerstbingo en –buffet
In samenwerking met De Brasserie Ter Reede verzorgt Grand Café De Schutterij een feestelijke kerstbingo en –buffet op donderdag 20 december. Tussen de bingo-rondes serveren de koks verschillende koude en warme schotels. Geïnteresseerden dienen zich voor 15 december aan te melden bij De Brasserie Ter Reede (0118 – 448 448) of Grand Café De Schutterij (0118 – 448 567).

Droomwereld
Kerst bij Werkt voor Ouderen betekent ook de opstelling van kijkdozen van Freek Peeters. Ieder jaar wanen vele bezoekers zich in een fantasiewereld en ontdekken elke keer weer nieuwe dingen. De kijkdozen zijn te bezichtigen in het Atrium van Ter Reede van dinsdag 11 december tot en met maandag 28 januari.

Een overzicht van alle kerstactiviteiten van Werkt voor Ouderen kunt u vinden in de online activiteitenkalender op www.werktvoorouderen.nl.

Lees ook:Kerst bij Werkt voor Ouderen!
Lees ook:Kerstmarkt WVO ZORG!
Lees ook:Beierse avond met Dieter Koblenz in Ter Reede!
Lees ook:Aantrekkelijke Kerstmarkt Vlissings Ter Reede!
Lees ook:Kerstmarkt in Vlissings Ter Reede!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>