Jordy (12): Ik heb mijn eigen Flappie voor kerst vetgemest!


MIDDELBURG – “Sinds een paar jaar help ik op een boerderij in Meliskerke. Als dank kreeg ik begin van het jaar een lief konijntje. Ik heb die de laatste maanden vet gemest voor het kerstdiner dit jaar. Mijn eigen Flappie dus”, lacht Jordy (12) uit Middelburg.

“Mijn moeder vindt het walgelijk. Maar na een knetterende ruzie met mijn vader is ze overstag gegaan. Wij eten het konijn eerste kerstdag op. Ze weigert wel het dier klaar te maken. Mijn vader heeft op het internet uitgezocht hoe het bereiden moet en nu zorgt hij dat mijn kerstkonijn op het bord komt. Ik heb er geen problemen mee. Het is juist leuk dat ik mijn aandeel voor het kersdiner kan leveren. Dat ik er geen moeite mee heb is te danken aan het feit dat ik begin dit jaar al besloot dit konijn voor kerst vet te mesten. Dus ik kreeg geen liefde voor het konijn, maar gaf het extra voer om hem lekker mals op de kersttafel te krijgen”, besluit het Middelburgse ventje.

Lees ook:De laatste dagen van het jaar…(1) Bij de wokchinees
Lees ook:Kerstherinneringen (1)
Lees ook:Vriendelijkheidtest 4: Klant is koning maar baas is de GROTE keizer bij Vi-Computer Vlissingen
Lees ook:Zeeuwse Meningen (18): Loonstijging topman bij financieel zwak DELTA terecht?
Lees ook:Cappuccinotest (7): Rennende hond en een lekkere cappuccino bij La Place

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>