Kerstsfeer in Ter Reede!


VLISSINGEN – Ook als het gaat om kerstversieringen heeft zorgcentrum Ter Reede / Werkt voor ouderen in Vlissingen een goede naam! Precies een dag na Sinterklaas, op vrijdag 6 december stak menigeen medewerker de handen uit de mouwen om het Atrium en andere openbare ruimten in kerstsfeer te brengen.

Toppers zijn de gigantische kerstboom met talloze lampjes, de versiering met onder andere sterren op het podium en de vele meters kerstgroen met lampjes langs de balkons.

Leuk zijn ook de kerstbomen buiten langs de vijver. Ook hier zijn vele lampjes te bewonderen.

Er zijn de komende weken veel kerstactiviteiten in er Reede. Zoals maandag 23 december in Het Atrium muziekvereniging Luctor et Emergo uit Zoutelande. Met vanaf 19.30 uur traditionele en modernere kerstliederen. Gratis toegang. Dinsdag 24 december om 14.00 uur een Charles Dickens kerstvertelling in de multifunctionele ruimte. Gratis toegang. Om 16.00 uur een katholieke kerstdienst in het Atrium.
Dinsdag 31 december om 14.30 uur oudejaarsmiddag (14.30 uur) met de muziek van Taveller. Uiteraard ook…oliebollen. Gratis entree.

Lees ook:Werkt voor Ouderen in kerstsfeer!
Lees ook:Kerstmarkt WVO ZORG!
Lees ook:Kerstmarkt in Vlissings Ter Reede!
Lees ook:Zomermarkt Ter Reede!
Lees ook:Aantrekkelijke Kerstmarkt Vlissings Ter Reede!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>