Kerstmarkt!


VLISSINGEN – Ook dit jaar houden het Majoraat en de Vrienden van Paauwenburg een kerstmarkt. Deze wordt gehouden om en in het Vlissingse Majoraat op zaterdag 14 december van 13.00 uur tot 18.30 uur.
De voorliggende weg, de Van Hogendorpweg, zal die morgen al worden afgesloten. Er zijn veel kraampjes met verschillende kerstartikelen en verschillende lekkernijen. Ook de Kerstman is weer aanwezig om met de kinderen op de foto te gaan. Verder treedt het Dickenskoor op. Prachtig gekleed brengt het kerstliederen ten gehore op het podium, maar het zal ook op de markt optreden.

Een woordvoerder: “Voor de kinderen is er dit keer geen lampionoptocht . Vorig jaar waren er niet al te veel deelnemertjes en daarom hebben we een leuk alternatief: een workshop cup cakes maken! Tijden van de verschillende evenementen staan vermeld op de posters op de huisjes.”

Lees ook:Nacht van de Nacht Westkapelle
Lees ook:Tweede editie Stripfestival Terneuzen
Lees ook:GTST-sterren Ferry en Guido naar vriendinnendag Goes!
Lees ook:GTST-soaphunks tijdens Goese vriendinnendag!
Lees ook:Tros Muziekfeest komt naar Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>