BOB gaat mee op Kerstvisite!


MIDDELBURG – Velen gaan vandaag, Eerste Kerstdag toch even de deur uit. Om bij familie of vrienden van al het Kerstlekkers te genieten. Vergeet a.u.b.BOB niet mee te nemen!

‘BOB, ook als je op visite gaat.’ De focus in de nieuwe BOB-campagne ligt in de winter van 2013/2014 op bezoekers van privéfeestjes. De campagne ging op 9 december van start op radio, televisie en attentieborden langs de snelweg.
Bij alcoholcontroles neemt het aandeel overtreders dat bij ‘familie en vrienden’ vandaan komt de laatste jaren toe van 17% in 2008 naar 23% in 2011. Het aandeel overtreders dat een horecagelegenheid heeft bezocht, daalde van 57% in 2008 naar 50% in 2011. De focus in de campagne ligt daarom dit jaar op automobilisten en hun passagiers die op visite gaan bij familie en vrienden en bij dat bezoek alcohol drinken.

Concept

Op tv en radio worden de spots van vorig jaar herhaald. De letter ‘O’ in het Bob-logo is op de attentieborden en posters vervangen door een item dat past bij het thema ‘op visite’. Zo zijn er varianten met een oliebol, een bitterbal (met vlaggetje!), een kerstkrans, ballonnen en een slagroomtaart. Ook is er speciale carnavalsposter in dezelfde stijl. De campagne loopt tot maart 2014.

Lees ook:Nieuwe BOB-campagne!
Lees ook:BOB, ook als je naar een feestje gaat!
Lees ook:Veel drankrijders!
Lees ook:Bedankt dat je langzamer rijdt
Lees ook:Met Bob zeg je het hardop!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>